Наші цінності

Опубликовано: 13.12.2023
На цій сторінці ми розкажемо тобі про цінності нашого виробництва. Це наша опора і головний орієнтир. Тож, нумо знайомитися і сподіваємося на метч!

Натуральність

Ми виготовляємо дієву натуральну косметику, що має накопичувальний ефект і тому дає тривалий результат. У наших засобах ви не знайдете силіконів, парабенів, продуктів нафтопереробки, синтетичних барвників чи синтетичних ароматизаторів. Крім цього, 99% наших компонентів є рослинного походження. А щоб косметика зберігалася, використовуємо зелені консерванти – тобто натуральні консерванти, які сертифіковані міжнародними стандартами ECOCERT та COSMOS та дозволені у виготовленні натуральної косметики. 

Ламелярність

Усі наші засоби для обличчя з кремовою текстурою – ламелярні. Ламелярна косметика зрозуміла для шкіри на молекулярному рівні, оскільки її структура максимально подібна до структури захисного барʼєру шкіру. Основна відмінність ламелярного засобу – це технологія виготовлення та наявність відповідних емульгуючих компонентів, які дозволяють розробити емульсію з ламелярною структурою. Детальніше про ламелярність розповідали ТУТ


Vegan

Майже уся наша косметика веганська. Це означає, що для виробництва косметики ми не вбиваємо тварин, не використовуємо сировину тваринного походження та сировину, яка тестується на тваринах. Наші засоби ми також не тестуємо на тваринах.


Виняток: декілька засобів із вмістом бджолиного воску: бальзами для губ та скраб для тіла Солодкий апельсин. У бальзамах віск робить натуральну плівку на губах, що захищає їх від обвітрення. А ще він робить бальзами безпечними у випадку “зʼїдання” засобу. У скрабі ж віск виконує функцію загущувача, оскільки це найкращий варіант для олійних текстур.

Cruelty-free

Ми не тестуємо свої засоби на тваринах та використовуємо сировину, яка також не тестується на тваринах. Натомість наші новинки проходять тестування фокус-групою, до якої входять жінки різного віку та типів шкіри. Підтвердженням пройденого тестування є заповнені анкети учасниць, які ми зберігаємо на постійній основі. Про запуск нового тестування ми завжди повідомляємо у нашому Інстаграмі та телеграм-каналі і долучаємо до фокус-групи усіх бажаючих.


Zero waste

Для нас важливо мінімізовувати відходи. Саме тому більшість наших баночок є скляними, які можна здати на переробку або використовувати повторно. Через брак альтернативних позицій на ринку деякі наші засоби – у пластиковій тарі, але ми обовʼязково обираємо таку, що підлягає переробці. Також у нас є послуга повернення баночок. Ви можете надсилати порожню тару нам: скляну ми будемо використовувати повторно, а інші матеріали – здавати не переробку. Більше про цю послугу описали ТУТ.


І ще одна важлива деталь – ми самі користуємося нашою косметикою, бо розробляли її насамперед для себе. Будемо раді поширювати наші цінності разом з тобою!

Кошик
Итого: 0.00
на будь-яке відділення Укрпошти
0.00
на будь-яке відділення/поштомати Нової Пошти
0.00
на будь-яку адресу кур'єром Укрпошти
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформить заказ