Топ-5 правил очищення шкіри обличчя

Опубликовано: 31.08.2022,   Обновлено: 28.04.2023

#косметолог_sue_пише

Очищення - перший і чи не найважливіший етап у догляді за шкірою обличчя. У цій статті я розповім про 5 основних правил вмивання.


Топ-5 правил очищення шкіри обличчя

1) Не використовуйте губки та щітки – вони можуть травмувати шкіру. Для очищення достатньо рук. Крім цього, вмиватися можна як за масажними лініями, так і довільними рухами.

2) Засоби для демакіяжу потрібно змивати. Вони призначені для розчинення косметики, тому залишати на обличчі їх не можна. Після міцелярки чи гідрофільної олії додатково очищайте обличчя засобом для вмивання: гелем або пінкою.

3) Після вмивання протирайте обличчя тоніком. Після контакту з водою та поверхнево активними речовинами, які є в засобах для вмивання, порушується pH-баланс шкіри. Тонік якраз вирівнює цей баланс. Якщо пропускати етап тонізації, може з'явитися зневоднення або висипання як наслідок зневоднення.

4) Вмиватися потрібно двічі на день: зранку та ввечері. Сальні залози працюють цілодобово - за ніч на шкірі накопичується себум, а вдень на обличчя осідає бруд та пил. Це все забиває пори, що призводить до висипань та чорних цяток.

5) Для того, щоб якісно очистити шкіру, просто води недостатньо – використовуйте спеціальний засіб для вмивання. Які є засоби для очищення та який найкраще підійде вам, розповіли у статті Який засіб для вмивання від Sue обрати.


Іванна Росіцька - косметолог бренду Sue.
Кошик
Итого: 0.00
на будь-яке відділення Укрпошти
0.00
на будь-яке відділення/поштомати Нової Пошти
0.00
на будь-яку адресу кур'єром Укрпошти
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформить заказ