Лямелярна косметика Sue. Чим вона особлива?

Опубліковано: 14.04.2022,   Оновлено: 29.05.2022


Як правило, косметичні засоби за своєю структурою є емульсіями. Це такі суміші, в яких за допомогою емульгаторів поєднуються масла (жири) і вода таким чином, аби вони довгий час не розшаровувалися. Якщо крапельки олій розподілені у воді, то це пряма емульсія. Якщо ж вода розподілена в олії – зворотна.




  • Пряма емульсія швидко вбирається шкірою, але водночас може викликати випаровування не тільки тієї води, яка була в її складі, а й вологи з поверхні шкіри. Тому після застосування крему або сироватки з такою структурою може виникнути відчуття сухості.
  • Засоби, що є зворотними емульсіями, є більш щільними та живильними. Вони утворюють плівку на поверхні, завдяки чому зберігають вологу в шкірі.


При детальному вивченні будови шкіри з'ясувалося, що її захисний гідроліпідний бар'єр теж є емульсією. Але жир і вода в ній розподілені не у вигляді крапельок, а розміщені шарами: прошарки води відокремлені один від одного плоскими шарами жирів. Така емульсія отримала назву ламелярної (від слова "ламелі" – пластини).




Нещодавно технологи навчилися повторювати подібну структуру в косметичних засобах. Так з'явилися ламелярні креми, близькі до будови ліпідного бар'єру шкіри людини. 

Емульгатори для утворення ламелярної емульсії – натуральні жироподібні речовини. Для виготовлення нашої косметики ми використовуємо два лямелярні емульгатори: Планта М та Олівем 1000.


Чим особлива натуральна косметика Sue?

Завдяки лямелярній структурі наша косметика:

  • біологічно сумісна зі шкірою
  • зрозуміла для клітин на молекулярному рівні
  • посилює дію активних компонентів і доставляє їх куди потрібно



Які засоби від Sue мають лямелярну структуру?

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення Укрпошти
0.00
на будь-яке відділення/поштомати Нової Пошти
0.00
на будь-яку адресу кур'єром Укрпошти
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення